Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Stora prestationer börjar med bra människor!

Vår största tillgång är vår engagerade personal som tar sina kunskaper, kompetens, och erfarenhet till jobbet varje dag. Detta är vad som gör oss till ett mycket väl fungerande företag. Vi är stolta över vår personal som alltid strävar efter att vara bra medarbetare och gör att varje arbetsdag räknas.


Det är viktigt att vara engagerad, involverad och ha roligt på jobbet. Vi har en stark företagskultur, som vi tror kommer att attrahera, behålla och utveckla de mest motiverade och begåvade människor i vår bransch. Vår ambition är att vara en arbetsplats med en öppen och välkomnande miljö där alla känner att de är en del av laget. Som anställd har du möjlighet att utvecklas och växa i vår grupp och som individ.

Brinner du för glasbeslag, automatiker och kundservice?

Är du intresserad av att arbeta med oss ​​på AXS Security AB? Vänligen skicka ditt CV och ansökan till info@axssecurity.se.

 

Just nu söker vi en teknisk innesäljare till teamet i Årsta!

AXS Security växer och är i behov av ytterligare förstärkning till kontoret i Årsta och vi söker nu en Teknisk Innesäljare. För dig med bakgrund inom lås, larm och passage och som har stort kundfokus finns nu chansen att bli en del av AXS! Här arbetar vi tillsammans i ett starkt team där vi har kul på jobbet!

 

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att vägleda och projektera fram förslag på våra produkter till våra kunder. Som teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med orderhantering och kundsupport.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en elteknisk utbildning på gymnasienivå med några års erfarenhet från elbranschen, gärna som elektriker/elmontör. Erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt eventuella specialistkunskaper inom området är meriterande.

På AXS Security lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi tror på relationer och fokuserar på att ge den bästa servicen! För att trivas hos oss tror vi därför att du är tillmötesgående och gör det lilla extra för att hjälpa kunden att hitta den bästa lösningen! Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig, vi vill att du håller det du lovar! Självklart är du också en lagspelare och trevlig kollega!

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om AXS Security AB är du varmt välkommen att kontakta Peter Stålstad på tfn 031-780 59 03 eller via e-mail: peter@axsnordic.com

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!